Zaalverhuur Bagijnehof

Het is mogelijk om één of meerdere zalen te huren in de Bagijnehof. De Bagijnehof is het zalencentrum dat aan de Oosterkerk is gebouwd, gelegen aan Koewegje 2, 8021 AG te Zwolle.

Ook de kerkzaal zelf, die ruimte biedt aan maximaal 450 mensen, kunt u huren. Met ingang van 1 september 2019 zijn dit de huurprijzen.

Voor meer en uitgebreide informatie of eventuele reserveringen, kunt u een e-mail sturen naar : bagijnehof@oosterkerk.nl. Binnen enkele dagen krijgt u dan antwoord.

Contactpersonen voor de rouw- en trouwdiensten in de Oosterkerk zijn: Anton Kuiper, tel. 06 11 12 09 57 en Piet Kuiper, tel. 06 53 49 28 48.

Zaalreservering Oosterkerk- of kerkgebondengroepen

Een aanvraag voor het incidenteel of structureel gebruik van een zaal moet worden ingediend bij bagijnehof@oosterkerk.nl . Doe dat vooral tijdig zodat u zo spoedig mogelijk antwoord krijgt en de dienstdoende gastvrouw of -heer op de hoogte is van uw komst.

Vergaderzaal 2

Zaalruimtes beneden

Naast de kerkzaal (maximaal 450 zitplaatsen) zijn er beneden in de Bagijnehof diverse ruimtes te huur om bijvoorbeeld te vergaderen. Er is een centrale ontmoetingsruimte, een vergaderkamer (6), een keuken met buffet en een toiletgroep. Daarnaast zijn er op de begane grond de zalen 2 en 5 die door middel van schuifwanden afgescheiden kunnen worden.

Vergaderzaal 9

Zaalruimtes boven

De bovenverdieping bestaat uit een zeer ruime zaal (3) en een consistoriekamer (4). Een traplift is aanwezig. Op de bovenverdieping van het pastoriedeel (bereikbaar via een andere trap) bevinden zich een grote vergaderruimte (8) en twee kleinere vergaderruimten (7 en 9). Op de zolder is een gezellige ontmoetingsruimte met een bar en zitbanken.

Aantrekkelijke prijzen

De kerkzaal en de zalen in de Bagijnehof zijn tegen aantrekkelijke prijzen te huur. De inkomsten uit de verhuur van de zalen zijn onder meer bestemd voor de aankleding, het onderhoud en schoonhouden van de Kerkzaal en de Bagijnehof.  Voor meer informatie kunt u terecht bij de koster, te bereiken via bagijnehof@oosterkerk.nl.

Parkeermogelijkheid

De Bagijnehof biedt huurders en bezoekers die met de auto komen een ruime parkeermogelijkheid op de naastgelegen Turfmarkt.

Reacties zijn gesloten.