Kinderoppas (tot 4 jaar)

Elke zondag is er tijdens de ochtenddienst oppas voor kinderen tot 4 jaar, zodat de ouders rustig de dienst kunnen bijwonen. Voor de kinderen is het soms even wennen, maar de poule bestaat uit ervaren ouders en opa’s en oma’s die uw kind meestal snel op zijn of haar gemak kunnen stellen. Ook zijn er een aantal enthousiaste jongeren die graag helpen. Er zijn minimaal twee personen aanwezig om uw kind(eren) een gezellig uur te bezorgen.

Kinderen die regelmatig komen leren elkaar al een beetje kennen, waardoor de overgang naar de kindernevendienst minder spannend is. En hoe leuk is het, als ze vriendjes maken als ze naar de kerk gaan!

Behalve divers speelgoed is er een kinderstoel, een box, een wipstoeltje en zelfs een potje. In de toiletten is een aankleedkussen. De ruimtes waar de kinderen spelen voldoen aan de veiligheidseisen. Halverwege de dienst krijgen de kinderen een bekertje ranja en een koekje. Natuurlijk mag uw kind ook eigen drinken / een eigen tussendoortje meenemen. Denkt u er ook aan om indien nodig een schone luier mee te geven?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arjette van der Wal, per e-mail: kinderoppas@oosterkerk.nl. Het oppasrooster van de ochtenddienst kunt u inzien op de pagina met roosters op deze website.

Reacties zijn gesloten.