Kerkgroet

Verschenen Kerkgroeten

 

De Kerkgroet-uitgaven van de laatste 4 maanden kunt u hieronder inzien. Vrijdags wordt meestal de uitgave voor de komende zondag geplaatst. Wilt u alle 4 de kolommen op uw Iphone zien, draai dan uw telefoon een kwart slag.

maart 2021april 2021mei 2021
7112
14189
212516
28 Palmpasen

Kerkgroet per e-mail

Indien u in het bezit bent van een emailadres, kunt u de Kerkgroet ook per email thuis krijgen. U ontvangt hem dan wekelijks vóór de betreffende zondag. Zo’n 240 gemeenteleden maken daar al gebruik van. Wat u daarvoor moet doen, is een email te sturen naar redactie@oosterkerk.nl met in de opdrachtregel “Kerkgroet”. U ontvangt dan de Kerkgroet in zowel een MSword-formaat als een Adobe Reader-formaat. Dit wordt gedaan omdat niet iedereen beschikt over dezelfde versie van MSword. Door Adobe Reader te downloaden (hier, gratis) is dat ongemak te voorkomen!

Heeft u vragen/opmerkingen over de Kerkgroet óf wilt u meewerken aan het maken van de Kerkgroet, bel dan Tim Krooneman, (038) 454 47 13

Kopij voor de Kerkgroet

Kopij voor de kerkgroet (maximaal 100 woorden) kunt u mailen naar: kerkgroet@oosterkerk.nl vóó’r donderdags 12.00 uur. De kerkgroetmaker van dienst bepaalt a.h.v. de opgestelde richtlijnen en beschikbare ruimte of een artikel wordt geplaatst.

Reacties zijn gesloten.