Foto-albums

Het maken van foto’s tijdens een kerkdienst is ontstaan bij de doopdiensten. Om te voorkomen dat meerdere fotografen voor en op het liturgisch-centrum bij het dopen aanwezig zijn, heeft de kerkenraad besloten dat één van de vijf vrijwillige-fotografen de foto’s maakt. De doopouders krijgen de foto’s als digitaal album. Op verzoek van de dienstdoende predikant worden soms foto gemaakt tijdens andere diensten.

De albums van 2022 en 2021 zijn hieronder weergegeven.
Die van 2019 staan op deze pagina, die van 2018 ziet u hier.  Een deel van de oudere albums kunt u hier vinden.

Mocht u één of meerdere foto’s in een album zien waarop u duidelijk in beeld bent terwijl u dat niet op prijs stelt, geef dat dan door aan redactie@oosterkerk.nl. De redactie zal actie ondernemen om de betreffende foto(‘s) te verwijderen.

De kleine foto’s in de albums kunt u vergroten door er op te klikken. U kunt daarna alle foto’s in groot formaat bekijken met behulp van < en > .  U kunt  de foto nu ook downloaden door op de drie puntjes in het zwarte vlak rechts boven naast de foto ter klikken. Na nog een keer op een foto te klikken keert u terug naar het oorspronkelijke formaat van het album

Zondag 25 december 2022: Kinderkerstviering

Op zondag 25 december waren er twee vieringen. Om 9.00 uur een Kinderkerstviering met minimusical. Daarvan geeft dit foto-album een impressie. Er was ook een dienst om 10.30 uur met veel samenzang.

Zondag 11 september 2022: startzondag (na de dienst)

De gezamenlijke startzondag van de Adventskerk en Oosterkerk op 11 september was een groot succes. Het thema ‘Aan tafel’ kreeg buiten vorm nabij de Wijthmenerplas. Meer dan honderd mensen deden mee met de diverse activiteiten rond uiteenlopende thematafels. Theo Brand maakte de foto’s in dit album.

Zondag 20 maart 2022 Doopdienst

In deze dienst werd Hanna Willemijn de Vries , geboren 14 oktober 2021, door ds Elly Urban gedoopt. Jan van der Meulen maakte daarvan foto’s, die hij in dit album heeft bijeengebracht

Zondag 31 oktober 2021 Doopdienst

In deze dienst werd Siem Jonathan Bronswijk, geboren op 3 februari 2021, door ds Iemke Epema gedoopt. Jan van der Meulen maakte tijdens de dienst de foto’s die in dit album te zien zijn.

Zondag 29 augustus 2021 Doopdienst

In deze dienst werd Thera Maria van der Wijk, geboren 26 maart 2020, door ds Iemke Epema gedoopt. Jan van der Meulen maakte tijdens de dienst de foto’s, die u kunt zien in dit album

Reacties zijn gesloten.