Foto-albums 2019 en eerder

Het maken van foto’s tijdens een kerkdienst is ontstaan bij de doopdiensten. Om te voorkomen dat meerdere fotografen voor en op het liturgisch-centrum bij het dopen aanwezig zijn, heeft de kerkenraad besloten dat één van de vijf vrijwillige-fotografen de foto’s maakt. De doopouders krijgen de foto’s als digitaal album. Op verzoek van de dienstdoende predikant worden soms foto gemaakt tijdens andere diensten.

De albums van dit jaar zijn hieronder weergegeven, die van vorig jaar ziet u hier.  Een deel van de oudere albums kunt u hier vinden.

Mocht u één of meerdere foto’s in een album zien waarop u duidelijk in beeld bent terwijl u dat niet op prijs stelt, geef dat dan door aan redactie@oosterkerk.nl. De redactie zal actie ondernemen om de betreffende foto(‘s) te verwijderen.

De kleine foto’s in de albums kunt u vergroten door er op te klikken. U kunt daarna alle foto’s in groot formaat bekijken met behulp van < en > .  U kunt  de foto nu ook downloaden door op de drie puntjes in het zwarte vlak rechts boven naast de foto ter klikken. Na nog een keer op een foto te klikken keert u terug naar het oorspronkelijke formaat van het albumZ


Zaterdag 2 februari 2019, Rommelmarkt

De goed bezochte rommelmarkt in de Oosterkerk leverde aan inkomsten € 2350,- op. Een prachtig bedrag waar de Werkgroep Carei (Roemenië) en de Stichting Kinderhulp Beregszasz (Oekraïne) erg blij mee waren. Jan van der Meulen maakte deze foto-impressie.

Zondag 27 januari 2019, Tienerdienst

David en Goliath, een spannend verhaal uit de Bijbel die iedereen in zijn kinderjaren wel gehoord heeft. Maar weten we ook wat dit verhaal voor ons kan betekenen? De tieners uit de kinderkring zijn hiermee de afgelopen weken aan de slag gegaan en vandaag was dit het thema van de kerkdienst. Jan van der Meulen maakte deze fotorapportage

Zondag 13 januari 2019, Doopdienst.

Vandaag werd gedoopt LOUIS BEREND CHRISTIAAN, geboren op 28 oktober 2018, zoon van Gerard en Henriët Koetsier en broertje van Hugo.

Jan Stellingwerff maakte tijdens de dienst deze foto’s

Reacties zijn gesloten.