Doelen 3e collecte

Zondag 19 januari 2020: Stichting Bootvluchteling

Stichting Bootvluchteling wil een verschil maken op de plekken waar dat het meest nodig is. Via onze vrijwilligers bieden we concrete, praktische hulp aan wanhopige en kwetsbare mensen op de vlucht. Duizenden vluchtelingen zitten vast in het overvolle kamp Moria op Lesbos. 

Door de veranderingen in de politieke situatie in Griekenland is de focus van onze hulp veranderd van acute opvang van bootvluchtelingen aan de kusten in Griekenland, naar meer structurele en langdurige hulp in de opvangkampen. Op dit moment zijn wij actief in het kamp Moria met een psychosociale missie en een medische missie.

Zondag 26 januari 2020: Aangepaste vakantieweken

Sommigen hebben al voor de Kerst hun zomervakantie geboekt. Anderen wachten op aantrekkelijke laatste aanbiedingen of hebben besloten dit jaar niet op vakantie te gaan. Er zijn ook mensen die wel graag op vakantie willen, maar het niet zomaar kunnen omdat ze niet weten wie hen dan kan helpen en of er de nodige aanpassingen zijn. Daarom worden er voor hen vakantieweken georganiseerd  waarin alle benodigde voorzieningen, zorg en begeleiding aanwezig zijn. Jaarlijks zetten vele vrijwilligers zetten zich hiervoor in. Helpt u ook mee?  

Reacties zijn gesloten.