Dienst bekijken

Hoe kunt u een dienst bekijken?
  • Klik dan op deze link van Kerkdienstgemist.nl. U komt dan direct bij alle diensten die vanuit de Oosterkerk uitgezonden worden of die in het verleden zijn uitgezonden.
  • De dienst die nu wordt uitgezonden staat boven in beeld. Door op het plaatje te klikken op het witte driehoekje in de groene cirkel start het bekijken. Onder dit plaatje staat: Live Broadcast, wanneer er uitgezonden wordt.
  • Door naar beneden te scrollen komt u bij oude uitzendingen die u op dezelfde manier kunt bekijken of beluisteren.
  • U kunt de diensten ook beluisteren op uw smartphone of tablet. Download dan de app: Kerkdienst gemist. Door in het zoekvenster “Kerken zoeken” , “Oosterkerk Zwolle” in te typen komt u bij onze Oosterkerk.

Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.