Dienst beluisteren

Er zijn twee mogelijkheden om een dienst te beluisteren, nl:

• U wil de dienst volgen, die zo gaat beginnen of al bezig is in de Oosterkerk, dan klikt u op deze link:  Live een dienst beluisteren? In afwachting van de dienst zegt een stem “Geachte luisteraar, er is op dit moment geen uitzending. Dit bericht wordt herhaald tot de uitzending begint”. Dat laatste klopt niet, het bericht wordt niet herhaald. Wanneer je niet steeds op de link klikt, gebeurt er helemaal niets. En dan mis je de uitzending. Wanneer je de website nóg een keer opent in een nieuw venster (b.v. via Ctrl + N) kun je ook de orde van dienst er bij vinden. Dat maakt dat je de dienst veel beter kunt volgen.
  • Wilt u een eerdere dienst beluisteren, klik dan op deze link van Kerkdienstgemist.nl. U komt dan direct bij de diensten die vanuit de Oosterkerk uitgezonden zijn. Door met de cursus naar beneden te bewegen (te scrollen) ziet u onder de 2e lichtblauwe balk de uitgezonden diensten staan. Klik vervolgens op de groene tekst aan de linkerzijde van de dienst die u wilt beluisteren. Klik vervolgens op de witte pijl in de foto.

Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.