Dienst beluisteren

Hoe kunt u een dienst beluisteren?
  • Klik dan op deze link van Kerkdienstgemist.nl. U komt dan direct bij alle diensten die vanuit de Oosterkerk uitgezonden worden of die in het verleden zijn uitgezonden.
  • De dienst die nu wordt uitgezonden staat boven in beeld. Door op het driehoekje in het plaatje te klikken start het beluisteren. Onder dit plaatje staat: Live Broadcast, wanneer er uitgezonden wordt.
  • Door met de cursus naar beneden te bewegen (te scrollen) ziet u onder de 2e lichtblauwe balk de uitgezonden diensten staan. Klik vervolgens op de groene tekst aan de linkerzijde van de dienst die u wilt beluisteren. Klik vervolgens op de witte pijl in de foto.
  • U kunt de diensten ook beluisteren op uw smartphone of tablet. Download dan de app: Kerkdienst gemist. Door in het zoekvenster “Kerken zoeken” , “Oosterkerk Zwolle” in te typen komt u bij onze Oosterkerk.

Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.