Beheercommissie

De Beheercommissie is, als werkgroep van de Taakgroep Beheer, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in ons Oosterkerkcomplex. De commissie bestaat uit de volgende leden, die elk hun eigen taak hebben binnen ons centrum.

Voorzitter: Henk ter Steeg (ouderling-kerkrentmeester)
Penningmeester: Sandra Prins (ouderling-kerkrentmeester),
Secretaris: Wim de Ruiter (secretaris)
Leden: Henk Selhorst, Henk Michel, Henk Gerrits en Wim Aalbers.
Email: beheercommissie@oosterkerk.nl

Kerkgebouw

Het kerkgebouw is er in de eerste plaats om de erediensten te laten plaatsvinden. Het koffiedrinken na afloop van de dienst voorziet steeds weer in een behoefte waar ook onze gasten graag gebruik van maken.
Ook voor de rouw- en trouwdiensten kan men op gepaste wijze gebruik maken van het kerkgebouw. Dankzij de inzet van de koster en de hulpkosters hebben deze diensten steeds een goed verloop.
Het is mogelijk om een zaal in de kerk of zelfs de kerkzaal te huren. Kerkelijke en niet-kerkelijke activiteiten kunt u door de week in overleg plannen.
Voor meer informatie kunt u bellen op maandag t/m woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. Op de andere tijden kunt u een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat, tel (038) 453 50 64 .  Een email sturen kan ook:  Bagijnehof@oosterkerk.nl

Zalenhuur van de Oosterkerk

Het zalencentrum heeft een heel duidelijke functie binnen onze gemeente. Zowel in- als externe huurders maken gebruik van ons complex. Door de vele activiteiten word er natuurlijk een behoorlijk beroep gedaan op onze gastvrouwen en gastheren. Mede door hun inspanning kan het centrum draaien. We kunnen zeker nog huurders gebruiken en dan voornamelijk overdag. Bekijk de speciale webpagina zaalverhuur.

De inzet van alle schoonmaakkrachten mag hier zeker niet onvermeld blijven. Een schoon Oosterkerkcomplex is een eerste vereiste en het visitekaartje van de Kerk.

Coördinator Onderhoud: Wim Aalbers  onderhoud@oosterkerk.nl

Reacties zijn gesloten.