Molukse Kerk in Nederland: achtergrond en betekenis

De Molukse Kerk in Nederland – achtergrond en betekenis. Twee ontmoetingen met verhalen en gesprekken op 8 en 15 maart.

Molukse Kerken zijn herinneringen aan de Nederlandse koloniale geschiedenis. Bert Letwory, ouderling in de Adventskerk – zelf met een Molukse achtergrond – zal ons meenemen op de zoektocht naar de achtergrond en de betekenis van deze kerken. Er zal gelegenheid zijn voor gesprekken. Op woensdag 8 maart zal de bijeenkomst worden gehouden in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17A. Op 15 maart zal de bijeenkomst zijn in Multifunctioneel Centrum SIO aan de Thorbeckelaan 2. Beide bijeenkomsten beginnen om 20:15 uur (na de Vespers) en duren tot 21:45 uur. 

Maximum aantal deelnemers 15. Wilt u meedoen met deze zoektocht, geeft u zich dan snel op.

Opgave raad.vent@adventskerk.nl

info: dominggoes1@gmail.com of 06 28139060.

Reacties zijn gesloten.