Toerustingsavond ‘Pastoraat en dementie’ 25 januari

Beste zuster of broeder, Namens de Taakgroep Pastoraat van de Oosterkerk, de Pastorale Raad en de Diaconale Raad van de Adventskerk, nodig ik u van harte uit voor een toerustingsavond. Deze avond wordt gehouden op woensdag 25 januari 2023 in zaal 2 van Multifunctioneel Centrum SIO aan de Thorbeckelaan 2. We beginnen om 19.30 uur en stoppen om ongeveer 21.30 uur. Het thema zal zijn: “Pastoraat en dementie”. Deze avond wordt verzorgd door ds. Irma Smits en ds. Nelleke Eygenraam.

Bedoeld voor ouderlingen, pastoraal medewerkers, contactpersonen en ieder ander die namens de Oosterkerk of de Adventskerk bij mensen met dementie over de vloer komt. Je kunt je tot uiterlijk maandag 23 januari opgeven bij Bert Letwory. Opgeven of meer info kan via e-mail: dominggoes1@gmail.com of +31 6 28139060 inclusief WhatsApp.

Reacties zijn gesloten.