Zendingskalender 2023 is tot 10 november te bestellen

Ook voor het komende jaar wordt er een zendingskalender uitgegeven, deze keer met afbeeldingen van wandkleden,  ontworpen  door de Chinese christelijke kunstenaar He Qi  en op traditionele wijze geweven door vrouwen  van de Tujia minderheid in China. Thema: Een nieuwe weg met Christus. De kalender geeft een introductie in de geschiedenis van China, over de (ook recente) ontwikkeling van het Christendom daar en bevat tevens  een overzicht in vogelvlucht van christelijke kunst in de tijd van de Culturele Revolutie en de Grote sprong voorwaarts.

De kalender is tot uiterlijk 10 november te bestellen door € 9,- (of een veelvoud indien u meer kalenders wenst) over te maken op bankrekeningnummer NL87RABO0373739974 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gem. Zwolle ZWO Commissie Oosterkerk o.v.v. kalender 2023 en uw adres en telefoonnummer. U kunt uw bestelling ook plaatsen via zwo.ok.ak@gmail.com of telefonisch
(06 25180714). De kalender wordt dan bij u thuis bezorgd.

De opbrengst is bestemd voor het ZWO project Veilig koken Bangladesh. Bij onvoldoende belangstelling laten wij u graag weten hoe u de kalender zelf kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u mailen naar zwo.ok.ak@gmail.com of bellen met 06 25180714.

ZWO-commissie  Adventskerk/Oosterkerk