Vrijwilligers voor oecume- nische vieringen in Isala

Via het Kerkelijk Bureau ontvingen we een verzoek van de geestelijk verzorgers binnen de Isala om bijgaande oproep aan onze gemeenteleden door te geven.

Met de oecumenische vieringen op zondag dragen wij in Isala bij aan het gehele welzijn van patiënten en hun naasten.

Om dit mogelijk te maken, zoekt de vakgroep geestelijke verzorging vrijwilligers.

• Voor het uitnodigen van patiënten: Eens per maand op vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur
  • Voor het halen en brengen van patiënten en het coördineren van taken op zondag: Eens per twee maanden van 9:15  – 11:30 uur
  • Voor Isala Cantat, het koor dat 2 wekelijks de vieringen ondersteunt, zoeken wij zangers.

Met name op vrijdagmiddag zouden we blij zijn met versterking. Op die middag nodig je met twee anderen persoonlijk patiënten uit voor de vieringen. Best een sportieve klus, want samen loop je door het hele ziekenhuis. Maar het geeft zeker ook voldoening. Vaak horen we van mensen: ‘Het is fijn dat je ook in het ziekenhuis een kerkdienst kan meemaken’.

Ben je nieuwsgierig en denk je dat één van de taken misschien bij je zou kunnen passen?

Dan vertellen we je in een kennismakingsgesprek graag meer.

Contact opnemen kan via Henriëtte Groen:

he.groen@isala.nl / tel. 088 – 624 4335