Genoten van het koffieconcert van 15 mei

Wat hebben veel mensen genoten van het koffieconcert, vorige week, de 15e mei.

Er is vol overgave gemusiceerd door ruim 20 muzikanten uit o.a. Adventskerk en Oosterkerk. Na de lange en vooral stille coronaperiode was het echt weer een feestje, waar je blij  kon worden van alle klanken. Dank aan alle muzikanten, jullie hebben het geweldig gedaan.

De foto’s die Jan van der Meulen heeft gemaakt zijn bijeengebracht in dit album zodat u ook een beeldimpressie van dit gebeuren kunt zin.

Aan het eind werd een bijdrage gevraagd via onze diaconie voor de stichting Zwolle helpt Oekraïne, die op allerlei directe manieren hulp biedt aan vluchtelingen uit het oorlogsgebied. Via de mandjes bij de uitgang en het banknummer van de diaconie is een bedrag van € 630  opgehaald en dat is een fantastisch bedrag. De diaconie zal het geld overmaken naar de stichting en we weten zeker dat dat geld goed terecht komt. Alle gevers heel hartelijk dank. We gaan de traditie zeker voortzetten. Denk maar eens na of deelname aan een volgend concert erin zit. Maar eerst zijn de jongsten onder ons aan de beurt. Het eerstvolgende koffieconcert wordt een “limonadeconcert”. Tot dan !

Geeske en Nel