Kampviering zondag 24 april in de Oosterkerk

Is uw (klein)kind meegeweest op het kamp van de kerk afgelopen weekend? En bent u nieuwsgierig wat hij of zij daar gedaan en geleerd heeft?  Kom dan op 24 april om 10.00 uur naar de KAMPVIERING.

Het thema is :  Grote woorden of hoe Lucas nat werd.

Het belooft een mooie dienst te worden met veel afwisseling.

Mini-kampverslag van Dirk-Jan

Op vrijdag rond 17.00 uur vertrokken 24,5 jongeren en 4,5 mens leiding naar Ameland op kamp. Thema was dit jaar ‘Wat geloof jij eigenlijk?’ Verschillende mogelijkheden kwamen langs : geloven in jezelf, in de ander, in de aarde, in grote woorden, …… Serieuze momenten hebben zich afgewisseld met leuke en lichamelijk zware dingen. Bij dat laatste denk ik aan de fietstocht door de duinen tegen de wind in !! En wat voor wind. Na 2 nachtelijke bezoeken aan het strand werd zondag op de valreep ook nog gezwommen in zee door een aantal die-hards. Natuurlijk is er veel gebeurd. Lekker laat naar bed, lang weerwolven, de eerste (tong)zoen, te vroeg aan het ontbijt, hard gelachen en een enkele traan. Kortom,  een achtbaan van emoties,  en dat een weekend lang. Veel beter dan ‘wie is de mol’ of welk suf tv- programma ook. Het was een gaaf kamp.  De thuisblijvers hadden ongelijk!!

Dirk Jan

Meer foto’s staan in dit album