Nieuws van Provider: activiteiten voor tieners

Wij zijn inmiddels al even op weg in 2022, een nieuw jaar waarin wij in de Oosterkerk en Adventskerk ook voor tieners en jeugd van betekenis willen zijn, een geloofsgemeenschap waarin zij zich thuis en gezien voelen. De jongeren hebben een Provider app groep. Daarin krijgen zij rondom activiteiten altijd van tevoren een reminder/update van de ‘Zondag-kerkdienst (op-zolder)’ en van de activiteit van ‘Provider-op-vrijdag’.

Hieronder vinden jullie een overzicht van de (voorlopige) planning voor het komende half jaar! Let op: wij gaan op dit jaar ook op kamp!

Hartelijke groet namens Provider: Ramon, Marieke, Peter, Jan, Henk, Dirk Jan en Liesbeth ( NB. Hans neemt na hele vele jaren binnenkort afscheid van provider! ) Vragen? Bel met Dirk Jan of met Liesbeth (06-338 70 426)

Rooster Provider en XL januari – juli 2022

Vrijdag 28 januari: Levend Stratego bij de Agnietenberg, snack Mac

Zondag 6 februari: Meander junior big band in de Adventskerk; XL en Provider naar de dienst in de Adventskerk, start 9.30 uur!

Vrijdag  18 februari: Schaatsen in de Scheg

Zondag 20 februari: Provider/XL

Zondag 06 maart: XL en Provider

Zondag 20 maart: XL en Provider

Vrijdag 25 maart: zwemmen in Centerparks

Zondag 03 april: XL en Provider

Vrijdag 8 tot en zondag 10 april: Kamp op Ameland!

Dond.14 april: samen Passion kijken?

Zondag 17 april Pasen: samen naar de kerkdienst

Zondag 01 mei: XL en Provider

Zondag 15 mei: XL en Provider

Zondag 05 juni Pinksteren: samen naar de kerkdienst

Zondag 19 juni: XL en Provider

Zondag 03 juli: XL en Provider

Vrijdag  08 juli : Afsluiting!

Zondag 17 juli: XL en Provider