Niet alles kan, maar… Kerstkoffiekan!

De komende koffie-kan valt in het kerstweekend! Daarom breidt koffie-kan uit: niet één, maar twee dagen kunnen mensen thuis bij elkaar op de koffie (uiteraard binnen de coronaregels die nu gelden)! U kunt zich opgeven voor koffie-kan Eerste Kerstdag, na de online kerstviering van 10.30 uur. U kunt zich ook opgeven voor de koffie-kan op Tweede Kerstdag, na de online dienst in de Adventskerk om 9.30 uur.

Beide aanmeldingen lopen zoals gewoonlijk via koffiekan@oosterkerk.nl. Zet er dus duidelijk bij welke dag (of beide dagen) u bezoek wilt ontvangen of juist ergens heen wilt! Wij hopen dat met kerst niemand ongewild alleen koffie drinkt, dus geef u op! Graag uiterlijk op woensdag 22 december 19:00 uur.