Kloosterbioscoop 25 november: Hors Normes

Naar een goede film kijken met de mogelijkheid er samen over na te praten. is een activiteit die de Dominicanenkerk, de Thomas a Kempisparochie en de Oosterkerk opnieuw samen organiseren. Dat kan ook weer op donderdagavond 25 november.

De ontvangst met koffie of thee is telkens vanaf 19.15 uur in het Dominicanenklooster, in de Refter, waarna om 19.30 uur de vertoning van de film begint. De entree bedraagt € 7,50, inclusief de consumptie. Er is geen pauze. Na iedere film is er voor wie wil een nagesprek.

Op donderdag 25 november is de Franse film Hors Normes te zien. Twee vrienden, Bruno en Malik zetten alles op alles om voor een zo goed mogelijk leven te zorgen voor een groep zwaar autistische kinderen en kansarme jongeren die door andere instellingen worden geweigerd. Een tragische en tegelijkertijd komische en diep ontroerende film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Via de website www.dominicanenkloosterzwolle.nl zijn van te voren kaartjes te bestellen. Er wordt om een Coronatoegangsbewijs gevraagd.