Toegang tot de kerk met ingang van 19 november

Nu de besmettingscijfers weer zo sterk oplopen worden er ook van ons als kerk weer meer veiligheidsmaatregelen gevraagd. We zetten de voorzichtige lijn die wij in de Oosterkerk al volgden voort.

In de kerk zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar.  We zingen wel samen, maar bij voorkeur ingetogen. Aanmelding vooraf voor de dienst is voorlopig niet nodig, omdat we normaal gesproken niet boven de 130 kerkgangers die we dan kwijt kunnen uitkomen.

Van u wordt weer gevraagd om bij het naar binnen en naar buiten gaan een mondkapje te dragen.

We hadden al besloten om het koffiedrinken na de dienst voorlopig weer even stop te zetten, omdat er dan te veel mensen bij elkaar zijn in een kleine ruimte en we dat in deze situatie niet verantwoord vinden.

Voor activiteiten door de week in het wijkcentrum, waar door de beperkte ruimte afstand houden niet mogelijk is, vragen wij een Coronatoegangsbewijs, voor een zo groot mogelijke veiligheid.

We wachten de verdere ontwikkelingen af, mogelijk volgen er nog verdere aanpassingen.