De dienst van 21 november: Eeuwigheidszondag 2021

Aanstaande zondag 21 november, worden in de Oosterkerk, zoals ieder jaar, de overledenen herdacht. De namen van gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden worden genoemd en er worden kaarsen gebrand. Familie wordt hierbij uitgenodigd.

Vorig jaar, toen iedereen vanwege Covid-19 thuis zat, hebben we voor de algemene herdenking het filmpje dat Nel gemaakt heeft “Herinner de namen” afgespeeld om, door het noemen van de namen van al onze geliefden die wij zo missen, hun namen levend te houden.

Iedereen, lid van de Oosterkerkgemeente en daarbuiten, kon daarvoor tot 14 november namen opgeven en al die namen (alleen de voornamen) worden in deze film verwerkt.

De dienst kunt u hier mee beleven. De liturgie kunt u hier inzien

Reacties zijn gesloten.