KOFFIE-KAN van start vanaf zondag 13 juni!

Nu er weer kerkdiensten bijgewoond mogen worden, zou het ook mooi zijn om bij elkaar te kunnen koffiedrinken na de dienst. Daarom willen we de Koffie-kan opzetten. Het idee is dat mensen die hieraan mee willen doen zich opgeven en daarbij vermelden of zij gasten willen ontvangen of juist bij iemand willen koffiedrinken. Het kan ook dat u aangeeft dat het u niet uitmaakt. Wij zorgen er dan voor dat iedereen gekoppeld wordt. We gaan uit van maximaal 4 bezoekers per adres.

We willen komende zondag, 13 juni, starten met de Koffie-kan, en dit elke 2e en 4e zondag van de maand organiseren.

Heeft u zin om bij elkaar koffie te drinken na de dienst dan kunt u zich hier uiterlijk vrijdagavond 19.00 uur opgeven: koffiekan@oosterkerk.nl  o.v.v. naam, of u wilt ontvangen/bezoeken/geen voorkeur, en evt telefoonnummer. Het maakt niet uit of u de dienst thuis of in de kerk beleefd hebt.

Klarieke Hop en Carline Meijster