Op Paasochtend worden twee vieringen uitgezonden

Voor de kinderen en hun (groot)ouders en iedereen die het mee wil maken is er om 9.00 uur een online Paasviering

waaraan enkele mensen van de kinderkring, een paar kinderen en ds. Iemke Epema meewerken. Voor de laatste keer wordt er dan met de dobbelsteen gegooid. Er zal in deze viering van alles te beleven zijn. De liturgie met liederen die gezongen worden staat van te voren op de website, die kunt u thuis downloaden en uitprinten, om goed mee te kunnen doen. Voor de oudere kinderen is er een speciale opdracht.  Ook is er een bijzonder Paasverhaal voor kinderen te lezen: https://www.dbnl.org/tekst/land004mane02_01/land004mane02_01_0003.php

Om 10:30 uur is er een 2e feestelijke viering met veel muziek

Het ZWO project voor de straatmeisjes in Ghana zal deze zondag worden afgesloten. De spaardoosjes die op Stille Zaterdag zijn ingeleverd zullen voor in de kerk worden verzameld. Hebt u geen doosje gemaakt maar wel geld gespaard, dan kunt u dat natuurlijk overmaken.

Inleveren spaardoosjes en Palmpasenstokken

Kinderen en ook volwassenen die in de 40-dagentijd een spaardoosje hebben gemaakt, om geld in te doen voor het project tbv de straatmeisjes in Ghana, kunnen deze bij de kerk brengen op zaterdagmorgen 3 april tussen 10 en 12 uur, als daar de Paasbroden worden afgehaald voor de bijzondere Paasactie. Ook de Palmpasenstokken kunnen dan terug worden gebracht.

Reacties zijn gesloten.