Zwolse Passion terugkijken? Dat kan hier!

Op Goede Vrijdag, op 2 april om 19.30 uur, werd de Zwolse Passion uitgezonden om stil te staan bij het verhaal van Jezus, zijn lijden en sterven. Dat gebeurde met een livestream die iedereen kon bekijken en uiteraard ook nu nog kan worden bekeken via deze link: https://kerkdienstgemist.nl/stations/427/events/recording/161738460000427.

Centraal staat een eeuwenoud verhaal dat tegelijk verrassend actueel is, en aan ons eigen leven en de wereld raakt. Een verhaal dat mensen kan inspireren, hoop en moed geven. Zanggroep Koorbizniz Oosterkerk maakte een mini-Passion. Het is een verrassende en creatieve uitvoering met hedendaagse, Nederlandstalige muziek, beelden en teksten. Ds. Elly Urban werkte als predikant mee aan deze bijzondere online viering.

Op de avond van Goede Vrijdag, 2 april, is deze Passion gestreamd vanuit de Oosterkerk. Online kunt u ook nog the making of… van de Zwolse Passion bekijken.

Het programmaboekje kunt u om 18:30 uur op de homepage van deze website downloaden in dit bericht