PaasChallenge wandeling op palmzondag 28 maart

Zin in wat leuks? In de buitenlucht? Kom en beleef Pasen op een actieve en uitdagende manier! Op zondag 28 maart (palmzondag) tussen 13:00 – 14:30 uur kun je starten met de PaasChallenge wandeling. Inspiritual Link organiseert een coronaproof speurtocht in de wijk Zwolle-Zuid. De start en finish is bij de Adventskerk.

De speurtocht duurt ongeveer een uur en is geschikt voor huishoudens en tweetallen. Op basis van QR-codes volg je een route.

Donderdag 25 maart sluit de inschrijving, vrijdag 26 maart ontvang je een e-mail met jou starttijd en verdere informatie. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een mobiele telefoon hebt met daarop een QR-scanner. Uitleg volgt, maar geef je eerst op.

Dirk Jan Steenbergen, namens de commissie Inspiritual Link vieringen. van de Adventskerk

Reacties zijn gesloten.