Paasbroden to-go actie Oosterkerk

De diaconie, de werkgroep evangelisatie en provider hebben de handen ineengeslagen! We houden een paasbroden to-go actie! Bakker Bril zorgt voor heerlijke paasbroden en u kunt deze uiterlijk 26 maart bestellen en op zaterdag 3 april ophalen in de Oosterkerk. Het is misschien ook leuk om een extra brood te bestellen om deze aan iemand cadeau te doen! Een mooie manier om elkaar toch te ontmoeten!

Een paasbrood kost € 7,50 per stuk, waarvan € 2,50 gaat naar het 40-dagentijddoel, de straatmeisjes in Ghana.

De gemeenteleden van 80 jaar en ouder hoeven geen brood te bestellen, zij krijgen namelijk een paasbrood thuisbezorgd!

Wanneer ophalen? Op zaterdag 3 april tussen 10.00-12.00 uur. Kosten: € 7,50 per brood (pinbetaling!)

Waar? We staan voor de Oosterkerk klaar met de door u bestelde paasbroden. Wilt u daarbij rekening houden met 1,5 meter afstand van elkaar en graag met max 2 personen per huishouden.

Hoe kan ik bestellen? Uiterlijk 26 maart! Bij voorkeur willen we dat u/jij bestelt via dit online formulier. Of per e-mail via diaconie@oosterkerk.nl. Vermeld dan duidelijk: naam, telefoonnummer en aantal broden dat u/jij wilt bestellen. Of per telefoon via Petra Schep 06 14 56 60 70.

We hopen vele bestellingen te mogen ontvangen en u/jou te zien op 3 april!

Hartelijke groet, Petra, Marlien, Anniek, Renske.