Oliebollenactie ‘to go’ ten bate van IntermeZZo

Omdat er zoveel is dat niet doorgaat hebben we goed nieuws: De oliebollenactie die jaarlijks vanuit de Oosterkerk wordt georganiseerd gaat door! Ook dit jaar wil de Stadsbakker voor ons overheerlijke bolletjes bakken en we hopen dat u of jij ze weer wil kopen! Dit jaar anders dan u/jij gewend bent, maar u/je bent welkom bij onze oliebollen drive thru kraam.

Waar? Op woensdag 30 december tussen 10.00-12.00 uur staan we in de hal van de Oosterkerk klaar met de door u bestelde zakken oliebollen. Bezorgen: Of uw/jouw bestelling wordt bezorgd op 30 december tussen 10.00 – 11.00 uur of tussen 11.00 en 12.00 uur

Wat kost dat? De zakken met 10 bollen kosten € 10,00 en de opbrengst van deze actie gaat volledig naar IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten.

Hoe kan ik bestellen?          
Bij voorkeur willen we dat u/jij besteld via dit formulier à  ttps://tinyurl.com/OliebollenOK –          
Per e-mail via marlienpoll@kpnmail.nl  (geeft u/jij dan aan: 1. Hoeveel zakken u/jij wilt bestellen. 2. Met of zonder krenten 3. u/jij ze komt ophalen en/of bezorgd wilt hebben (welk adres en bezorgmoment: 30 december tussen 10.00-11.00 uur of tussen 11.00 en 12.00 uur). Of u/jij contant(dan graag gepast) wil betalen of per tikkie (bij voorkeur) (dan ontvangen we graag uw/jouw mobiele nummer)-          
Of per telefoon via Anniek van Vilsteren te bereiken via 06-23889337 

We hopen vele bestellingen te mogen ontvangen en u/jou te zien op 30 december! Let op: kom svp alleen de oliebollen ophalen en houd 1.5 meter afstand

 Hartelijke groet,
Het oliebollenteam: Marlien, Anniek, Leanne onder toeziend oog van erelid Hans van Berkum 

Reacties zijn gesloten.