Startzondag 13 september: koffie in de tuin

Zondag 13 september is het startzondag. Ds. Nelleke Eygenraam en ds. Iemke Epema zullen dan samen voorgaan. Er zal vrolijke muziek te horen zijn. Helaas is er dit jaar geen programma na de dienst mogelijk met z’n allen in het Weezenlandenpark of op een andere locatie. We hebben ons beraden op een alternatief, om toch een vorm van ontmoeting mogelijk te maken. Want juist dat missen we zo in deze tijd en hoort ook bij een startzondag! Na de dienst stellen mensen bij mooi weer hun tuin open om anderen op de koffie te ontvangen.  We houden ons aan de maximaal zes personen die momenteel zijn toegestaan. Wie op 13 september graag bij iemand op de koffie wil na de dienst kan zich daarvoor opgeven. Het gaat om een uurtje gezellig bij elkaar zitten, op anderhalve meter afstand natuurlijk.  Mensen die liever thuis de dienst on line volgen, maar wel graag meedoen met het koffiedrinken zijn ook van harte welkom. U kunt zich opgeven bij ds. Iemke Epema: iemke.epema@hetnet.nl of telefonisch: 038-4542366.

Reacties zijn gesloten.