Doe mee! Zomerpakketactie van Present Zwolle

De zomer is meestal een heerlijke tijd met vakanties, ijsjes eten met z’n allen, naar het zwembad gaan en ga zo maar door. Maar wat doe je als gezin als er geen geld is om deze dingen te doen?

Stichting Present Zwolle organiseert daarom de zomerpakkettenactie om de zomer voor gezinnen waar geen geld is om leuke dingen te doen een beetje zonniger te maken. De pakketten worden samengesteld door vrijwilligers en komen terecht bij cliënten van maatschappelijke organisaties.

De inhoud van een pakket? Denk dan aan bonnen voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften, een bioscoopbon etc. Per pakket wordt gekeken naar wat wenselijk en mogelijk is voor de samenstellers en ontvangers: alles gaat in goede afstemming zodat het ook echt een pakket op maat wordt. Er is dan tot 11 juli de tijd om het pakket langs te brengen. Budget is meestal rond de 50 euro, maar het eigen budget is leidend.

Aanmelden kan tot en met 25 mei via de website van Present Zwolle: https://stichtingpresent.nl/zwolle/zomerpakkettenactie/. Daar is ook nog meer informatie te vinden.

We weten op dit moment niet hoe de rest van het jaar eruit gaat zien, maar deze actie kan ondanks de coronacrisis gewoon doorgaan, zolang we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM.

Van harte aanbevolen door de diaconie!

Reacties zijn gesloten.