Digitaal collecteren in de Oosterkerk

Sinds begin 2020 kunt u digitaal, dus met uw smartphone, bijdragen aan de collecte. Voor de digitale collecte hoeft u niet in de kerk aanwezig te zijn. U kunt ook doneren terwijl u thuis via internet aan de dienst deelneemt. De mogelijkheid om digitaal te doneren staat gedurende een week open tot maandagmorgen. Dan wordt de opbrengst toegevoegd aan de opbrengst van de collectezakken.

Om mee te doen moet u de app ‘Kerkgeld’ installeren op uw telefoon, welke te vinden is in de App store (Apple) of Playstore (Android). Kies bij ‘uw gemeenten’ de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak eenmalig een account aan en daarna kunt u voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten.

Betalen kan via Ideal, incasso of een betaaltegoed. Met de laatste optie verloopt het doneren heel snel. Heeft u vragen over het installeren van de kerkgeldapp of het gebruik ervan, dan kunt u terecht bij Henk van Bergeijk van het Kerkelijk Bureau (henk@pknzwolle.nl).