Inzameling voor voedselbank en vluchtelingen Lesbos

Kom ook met houdbare levensmiddelen voor gebruikers van de Voedselbank Zwolle & (zonne)brillen voor de vluchtelingen op Lesbos.

Op zondag 26 januari en zondag 2 februari zamelt de Oosterkerk houdbare levensmiddelen in voor de gebruikers van de Voedselbank in Zwolle. De diaconie en de werkgroep evangelisatie slaan de handen ineen en hopen dat er zoveel mogelijk  levensmiddelen binnenkomen zoals koffie, thee, jam, hagelslag, potgroenten etc. Gelijktijdig worden er (zonne)brillen ingezameld voor de vluchtelingen op Lesbos. Elke (voor u oude) bril (met of zonder sterkte) kan ingeleverd worden.

De levensmiddelen en brillen kunnen voor- en na de kerkdienst op 26 januari en 2 februari worden ingebracht bij de hoofdingang van de Oosterkerk en bij de ingang van het zalencentrum. Op zaterdag 1 februari wordt er ook ingezameld tussen 11.00 en 14.00 uur bij de COOP aan de Vechtstraat.

Als kerk zijn we met deze actie zichtbaar in de wijk en daarnaast hopen we natuurlijk dat de bezoekers van de supermarkt ons helpen inzamelen! Vragen? Marlien Poll, 06 42229535 of via janmarlien@Home.nl.