Actie kleding en goederen voor Lesbos

De werkgroep evangelisatie verzamelt in het voorportaal van de Oosterkerk kleding voor de vluchtelingen die aankomen op het Griekse eiland Lesbos. Dat gebeurt op zaterdag 19 oktober van 13.00 tot 15.00 en op zondagochtend 20 oktober voor en na de kerkdienst. Het is nog steeds een schrijnende situatie en op verzoek van de Kruiskerk in Heerde wordt ook in Zwolle nu een inzameling gehouden.

Wat is er nodig?

• Warme kinderkleding in alle maten: mutsen, sjaals, wanten, sokken, schoenen en ondergoed.
  • Warme dameskleding tot maat 44: jassen, schoenen, sokken, sjaals, sokken en ondergoed.
  • Warme herenkleding: jassen, schoenen, sokken, sjaals, sokken en ondergoed.

Geen kleding maar wel goederen doneren? Tandenborstels, tandpasta, zeep, shampoo, douchedel, maandverband, luiers, luierdoekjes, scheergel en scheermesjes is ook meer dan welkom.

Op maandagochtend 21 oktober moeten de goederen naar Heerde vervoerd worden met een grote auto/busje. Wie kan daarvoor zorgen? Meer informatie over de inzameling/vervoer?

Leden werkgroep evangelisatie, Henk Bosma, Wil van de Meeberg, Jan Scholten, Hans van Berkum en Marlien Poll