‘Ongeneeslijk religieus’: vier avonden v.a. 17 oktober

De schrijver Gerko Tempelman is theoloog en filosoof. Hij weet niet of hij wel of niet in God gelooft, maar de vraag naar God blijft hem bezighouden. Hij schreef een helder en prikkelend boek dat uitnodigt tot gesprek.Over het boek start een leeskring, waar ook mensen van buiten de kerk nadrukkelijk welkom zijn.

De leeskring vindt plaats op vier donderdagavonden, afwisselend in de Oosterkerk (Koewegje, bij de Turfmarkt) en de Adventskerk (Talmaplein, Zwolle-Zuid). De aanvang is telkens om 20.00 uur. Het gaat om de donderdagen 17 oktober, 7 november, 21 november en 12 december. De begeleiding is in handen van ds. Iemke Epema en ds. Ale Pietersma.

De kosten zijn € 2,- per keer, inclusief koffie en thee. Het is de bedoeling dat deelnemers het boek (€ 17,99) zelf aanschaffen. Informatie en opgave (graag zo snel mogelijk) bij ds. Iemke Epema: iemke.epema@hetnet.nl.