Impressie Startzondag 2019 in Park de Wezenlanden

Na afloop van de zondagse eredienst van 8 september trokken gemeenteleden van de Oosterkerk en de Adventskerk, veelal per fiets, naar Park de Wezenlanden. Gelukkig was het prachtig weer voor de activiteiten in het kader van deze gezamenlijke startzondag.

Na het nuttigen van de meegebrachte lunch begonnen de workshops en de activiteiten voor de kinderen en tieners. In de workshops werd op verschillende creatieve manieren (zoals poëzie, muziek, dans en schilderen) uitdrukking gegeven aan de vraag hoe we samen kerk willen zijn. Tegen 14.00 uur kwam er vanuit alle workshops een inspirerende terugkoppeling.

De foto’s die Jan van der Meulen maakte, aangevuld met die van Theo Brand, zijn samengebracht in dit album.