Programma startzondag in Park de Wezenlanden

Startzondag 8 september 2019.

We beginnen dit nieuwe seizoen met het thema ‘Een goed verhaal’. Als christelijke gemeente zoeken we inspiratie in het goede verhaal van God en Jezus, en in al die goede verhalen die ons worden aangereikt, in de Bijbel, in de christelijke traditie. Gods Geest inspireert ons om die verhalen door te geven, ze in ons leven van betekenis te laten zijn, en zo hebben we elkaar ook goede verhalen te vertellen. Over hoe dat voor ons is, geloven en gemeente-zijn.

Op de startzondag, 8 september, gaan we met dit thema aan de slag. Ook zetten we samen een volgende stap in het traject van Waarderende Gemeenteopbouw, dat we als Oosterkerk en Adventskerk zijn gestart. Die stap heet ‘Vertellen’, en we vertellen elkaar de verhalen over onze gemeente, wat we daarin waardevol vinden, waar we trots op zijn, wat we willen versterken. Een goed verhaal dus!

Programma startzondag 12.00 – 14.00 uur, Park de Wezenlanden

Na de kerkdienst (10.00 uur Oosterkerk) is er een ontmoeting van Oosterkerk en Adventskerk in het Wezenlandenpark.

Locatie: aan de kant van de dierenweide.

We starten om 12.00 met een gezamenlijke lunch. Aan ieder wordt gevraagd een lunchpakket mee te nemen voor een ander. Dat delen we samen. Voor drinken en fruit wordt gezorgd. Na de lunch kunt u deelnemen aan één van de 6 activiteiten. Bij aankomst, voor de lunch, kunt u alvast kiezen welke activiteit u aanspreekt. Voor de jeugd is een apart programma. Er is kinderoppas. Om 14.00 is het programma afgelopen. U bent van harte uitgenodigd!