Dringende oproep: de Oosterkerk zoekt jou!

De Oosterkerk zoekt jou! Als vrijwilliger zorg je dat de Oosterkerkgemeente toekomst heeft. De keuze om op termijn minimaal 50 procent van onze financiële middelen aan pastoraat te besteden, heeft grote gevolgen. Daarnaast zijn wij een gemeente die midden in de Zwolse samenleving wil staan. Hierbij past onze wens om De Bagijnehof zoveel mogelijk voor eigen gebruikers én huurders open te stellen. Dat is de kurk waarop onze geloofsgemeenschap drijft.

Jij hebt vast talenten om je steentje bij te dragen en één van de taken te vervullen die nu nodig gedaan moeten worden. De urgentie is groot omdat één van de consequenties van de 50 procent-regel is dat de koster ontslagen moet worden. Tevens is zij sinds 1 maart uitgevallen door een armbreuk. De nood voor de kerk is daarom hoog.

Ontlast daarom de kleine groep mensen die op dit moment te veel hooi op hun vork hebben om alle taken uit te voeren die gedaan moeten worden!

We zoeken:

(klik op de functie voor meer informatie):