Dringende oproep: de Oosterkerk zoekt jou!

De Oosterkerk zoekt jou! Als vrijwilliger zorg je dat de Oosterkerkgemeente toekomst heeft. De keuze om op termijn minimaal 50 procent van onze financiële middelen aan pastoraat te besteden, heeft grote gevolgen. Daarnaast zijn wij een gemeente die midden in de Zwolse samenleving wil staan. Hierbij past onze wens om De Bagijnehof zoveel mogelijk voor eigen gebruikers én huurders open te stellen. Dat is de kurk waarop onze geloofsgemeenschap drijft.

Jij hebt vast talenten om je steentje bij te dragen en één van de taken te vervullen die nu nodig gedaan moeten worden. De urgentie is groot omdat één van de consequenties van de 50 procent-regel is dat de koster ontslagen moet worden. Tevens is zij sinds 1 maart uitgevallen door een armbreuk. De nood voor de kerk is daarom hoog.

Ontlast daarom de kleine groep mensen die op dit moment te veel hooi op hun vork hebben om alle taken uit te voeren die gedaan moeten worden!

Stand van zaken vrijwilligers

De opkomst voor de informatie-avond van 25 juni was meer dan we hadden durven hopen: meer dan 20 mensen op een tropische- en voetbalavond. Voor wie niet kon: er komt in augustus een herkansing. De datum wordt nog bekend gemaakt. Uitkomst van de avond was ook dat de functie voor de coördinatie van rouw- en trouwdienst door Anton Kuiper en Piet Kuiper (geen familie) zal worden ingevuld. Heel fijn!

We zoeken: