Kom met een voorstel bij fonds ‘Kerk laat je zien’

Kom met jouw voorstel om de Protestantse Kerk in Zwolle te laten tintelen! Het Stimulerigsfonds ‘Kerk laat je zien’ staat open voor goede ideeën. Na een eerste ronde van het Stimuleringsfonds ‘Kerk laat je zien’ in het najaar van 2018, start nu in het voorjaar van 2019 een tweede mogelijkheid voor het indienen van aanvragen voor projectgelden.

Lees helemaal onderaan dit bericht (onder de foto) de uitnodigingsbrief van de commissie Stimuleringsfonds ‘Kerk laat je zien’ van de Protestantse Gemeente Zwolle. Als je wilt meedoen is het goed om te weten dat in het traject een begeleidingsmoment is opgenomen door een coach die meedenkt over het in te dienen project. Lees dus vooral de brief (zie onder).

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat niet alleen wijkkerkeraden projectaanvragen indienen, maar ook juist de ‘gewone’ kerkleden of zij die nog maar weinig binding met de kerk hebben en een mooi plan hebben om weer betrokken te raken en geloof te delen. Denk je mee?

De ‘Tafel van hoop’ een vernieuwend project vanuit de kerk in Den Haag. Zie: https://www.nieuwwij.nl/actueel/lancering-tafel-van-hoop/