Impressie van een geslaagde Lichtjeswandeling

In de warme en sfeervol versierde kerk was het op donderdagmiddag 13 december een drukte van belang. In de hal zongen de engelen van de Aquamarijnschool, bezocht door hun ouders, opa’s en oma’s. Ook werden in de hal werden kerstwensen in de boom gehangen: vrede en alle goede dingen.

In de kerkzaal zong het projectkoor met Nel van de Maden aan de piano en Leo van den Boomgaard aan het orgel prachtige kerstliederen, beluisterd door veel ouderen. Hier en daar werd meegezongen.

Met oren op steeltjes werd geluisterd naar het verhaal over Meneer Wachtmeester en het Vertrouwen. Het was prachtig, gezellig en ontroerend!

Tot slot kon een kaarsje worden aangestoken en mee naar buiten gedragen. Een middag met een sterretje, georganiseerd met de ‘buren’ en Oosterkerk vrijwilligers.

Meer foto’s zien? Dat kan! Roelof Klem maakte een fotoreportage.