Vijf en twintig jaar Kerkzaal in het Sophia Ziekenhuis

Op 4 januari van dit jaar was het twintig jaar geleden dat Gereformeerde wijkgemeente Oosterkerk en de Hervormde wijkgemeente samen als gefedereerde gemeente verder gingen onder de naam Oosterkerk Samen op Weg gemeente. De hervormden hadden kort daarvoor de kerkzaal in het Sophia ziekenhuis achter zich gesloten. Voortaan werden de gezamenlijke diensten in de Oosterkerk gehouden.

De kerkzaal is 25 jaar in gebruik geweest en dat leidde ertoe dat Bob Erdtsieck en Wil van der Maden het boekje “Vijf en twintig jaar kerkzaal” samenstelden. Naast hen schreven ook mevr. Heika van Es-Mein, echtgenote van ds Adrie van Es, ds Hans Leerink en ds Jan Woltinge een artikel voor dit boekje.

Het boekje kunt u inzien op deze pagina.

Reacties zijn gesloten.