Sfeervolle Lichtjeswandeling op 13 december

Een sfeervolle ‘Buren Lichtjes Kerstwandeling’ vindt plaats op donderdag 13 december vanaf 16.00 uur. Samen met het verpleeghuis Wilhelmina van Sonsbeeck, Hogeschool Artez, basisschool de Aquamarijn, en de Oosterkerk wordt deze lichtjeswandeling georganiseerd. Locatie: langs en rond de Bagijnesingel. Iedereen kan komen kijken en meedoen van 16.00 tot 17.30 uur.

De Oosterkerk is lekker warm en open! Traditionele kerstliederen worden gezongen door een koor onder leiding van Nel van der Maden. En er is meer muziek, een orgelconcertje en er worden verhalen verteld. Ook is er een speciale Kerst Wensboom!

Je kunt de route overal beginnen, volg de lichtjes langs de weg. Lekker eten en drinken een levende kerststal. Het is er allemaal. Iedereen is welkom!