Heilige Huisjes: meepraten op 15 november

Op donderdag 15 november om 19.30 uur is in de Jeruzalemkerk het officiële “kennen en horen” van de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ) over het voorgenomen besluit van de Algemene Kerkenraad in het kader van Heilige Huisjes, de reorganisatie van de PGZ.

Op 4 oktober werd het concept advies van het projectteam Heilige Huisjes aan de leden van de Protestantse Gemeente Zwolle gepresenteerd. Er waren toen veel leden van de Oosterkerkgemeente aanwezig. Inmiddels zijn alle reacties op dit plan verzameld.

Net als op 4 oktober is eerst de presentatie voor alle gemeenteleden van de PGZ waarna wij als wijkgemeente in een aparte zaal met elkaar kunnen doorpraten. Wij roepen iedereen op om 15 november aanwezig te zijn en mee te praten over dit belangrijke voorgenomen besluit.

LET OP: aanvankelijk stond bovenaan dit bericht dat de bijeenkomst om 20.00 uur zou beginnen. De aanvangstijd is echter 19.30 uur!