Zwols Byzantijns koor oefent wekelijks in Oosterkerk

Zaterdag 17 november 2018 houdt het Slavisch Byzantijnskoor Zwolle een open repetitie. Deze wordt gehouden in de Oosterkerk . In 2020 bestaat het koor 40 jaar en dat zal in Zwolle niet ongemerkt blijven. Ons koor telt 21 enthousiaste leden, zowel dames als heren en vertolkt liturgische en volksmuziek vanuit Rusland en de Oekraïne. Deze muziek wordt a capella gezongen. Dat betekend zonder instrumentale begeleiding.

Het Slavisch Byzantijnskoor Zwolle en dirigent Irina Chaykovsky nodigen u van harte uit, om op zaterdag 17 november 2018 vanaf 14:00 uur, te ervaren hoe Irina ons muzikaal op een hoger niveau krijgt. Omstreeks 15:30 uur sluit het koor deze open repetitie en workshop af met een kort concertje.

Vanaf 13:45 uur staat de koffie voor u klaar.