Jonge gezinnen-middag op zondag 15 juli

Op zondag 15 juli is de volgende jonge gezinnen-middag! Deze middagen zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen tot twaalf jaar, maar ook andere gezinnen die zich nog jong voelen (fysiek of van geest) zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Het is de bedoeling dat we na kerktijd, dus zeg rond 11.30 uur, verzamelen in Park de Weezenlanden (bij ‘de geitjes’) en daar gezellig samen gaan picknicken! Als elk gezin iets te eten en drinken meeneemt om te delen (voor maximaal zes personen), dan maken we er een feestelijk buffet van. Graag eigen picknickkleed, bord, beker en bestek meenemen. Mocht je een campingtafel hebben, dan is het fijn als je die kunt meenemen voor het hierboven genoemde buffet.

Ik hoor graag uiterlijk 8 juli of je erbij kunt zijn via Arjettevdw@hotmail.com. Bij slecht weer ga ik op zoek naar een indoor-picknick-locatie. Het is daarvoor handig om te weten op hoeveel personen ik kan rekenen.

Met vriendelijke groeten,
Arjette van der Wal

Reacties zijn gesloten.