‘Da’s niet eerlijk’, thema van de Kind-School-Gezin-viering

Deze zondag was er in de Oosterkerk een nieuwe aflevering in serie Kerk-School-Gezin-vieringen. Deze keer werkten leerlingen van de basisschool De Aquarel in de Aa-landen aan de dienst mee. Voorganger Dirk-Jan Steenbergen koos het verhaal van Jozef die door zijn broers in de put werd gegooid als leidraad voor het thema “Da’s niet eerlijk….” Veel leerlingen werkten mee aan de uitbeelding van het verhaal. En natuurlijk was er zang en muziek; deze keer niet alleen met de gebruikelijke muzikanten, maar ook met een heel jonge saxofonist, Joanan Bijzet. En na de dienst werd er gretig gebruik gemaakt van limonade met een snoepje ….. Jan Stellingwerff maakte  tijdens de dienst vele leuke foto’s die je hier kunt zien .