Praat mee en geef de kerk meer vleugels!

Ben je tussen de 25 en 40 jaar en wil je meepraten over de koers van de Oosterkerk? Kom dan op dinsdag 7 november naar café De Belgische Keizer, Melkmarkt 58 te Zwolle. Van 20.00 tot 22.00 uur wil de Oosterkerkgemeente zich door jou laten adviseren en inspireren tijdens een rondetafelgesprek. Inloop is vanaf 19.30 uur. Opgave via: scriba@oosterkerk.nl.

Jouw inbreng en advies zijn belangrijk voor de Oosterkerk. Graag luisteren we naar jouw ideeën en gevoelens. De Oosterkerk ziet zichzelf als een plaats waar ‘zoeken’ belangrijk is vanuit bepaalde ‘wortels’ (christelijke geloof, God, bijbelverhalen etc.) om jezelf en anderen te inspireren om zo een levendige gemeenschap met ‘vleugels’ te zijn. Een plek waar jij en anderen zich thuis voelen. Samen willen we een ruimzinnige en ruimhartige geloofsgemeenschap zijn.

Alle mensen van 25 tot 40 jaar uit onze ledenadministratie hebben we aangeschreven met een brief. Mocht je deze brief niet hebben ontvangen, maar toch getriggerd zijn: dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Wil je meer weten, neem dan contact op met Will van de Meeberg tel. (038) 4548083 of mobiel 06 51472701. We hopen je te zien! Opgave via: scriba@oosterkerk.nl.