Zaalverhuur Bagijnehof

Het is mogelijk om één of meerdere zalen te huren in de Bagijnehof. De Bagijnehof is het zalencentrum dat aan de Oosterkerk is gebouwd, gelegen aan Koewegje 2, 8021 AG te Zwolle. Ook de kerkzaal zelf, die ruimte biedt aan maximaal 450 mensen, kunt u huren. Kerkelijke en niet-kerkelijke activiteiten kunt u in overleg met de koster plannen.

Voor meer en uitgebreide informatie of eventuele reserveringen, kunt u ’s avonds op maandag tot en met woensdag bellen met de koster. Zij is aanwezig van 19.00 tot 20.00 uur, tel (038) 453 50 64. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar de Oosterkerk: bagijnehof@oosterkerk.nl. Binnen enkele dagen krijgt u dan antwoord.

Vergaderzaal 2

Zaalruimtes beneden

Naast de kerkzaal (maximaal 450 zitplaatsen) zijn er beneden in de Bagijnehof diverse ruimtes te huur om bijvoorbeeld te vergaderen. Er is een centrale ontmoetingsruimte, een vergaderkamer (6), een keuken met buffet en een toiletgroep. Daarnaast zijn er op de begane grond de zalen 2 en 5 die door middel van schuifwanden afgescheiden kunnen worden.

Vergaderzaal 9

Zaalruimtes boven

De bovenverdieping bestaat uit een zeer ruime zaal (3) en een consistoriekamer (4). Een traplift is aanwezig. Op de bovenverdieping van het pastoriedeel (bereikbaar via een andere trap) bevinden zich een grote vergaderruimte (8) en twee kleinere vergaderruimten (7 en 9). Op de zolder is een gezellige ontmoetingsruimte met een bar en zitbanken.

Aantrekkelijke prijzen

De kerkzaal en de zalen in de Bagijnehof zijn tegen aantrekkelijke prijzen te huur. De inkomsten uit de verhuur van de zalen zijn onder meer bestemd voor de aankleding, het onderhoud en schoonhouden van de Kerkzaal en de Bagijnehof.  Voor meer informatie kunt u terecht bij de koster, te bereiken via bagijnehof@oosterkerk.nl.

Parkeermogelijkheid

De Bagijnehof biedt huurders en bezoekers die met de auto komen een ruime parkeermogelijkheid op de naastgelegen Turfmarkt.

Reageren is niet mogelijk