Vorming & Toerusting: reizen / excursies

Meditatieve wandeling in de Veertigdagentijd

Wandelen, in stilte. Buiten zijn, de wind voelen, de zon of de regen. Je ogen, oren en hart open. Met een verhaal voor onderweg, een gedicht, een vraag misschien. Gedachten delen met elkaar, gedachten voor jezelf om te overwegen. Wandelen, als bezinning en bezieling in de veertigdagentijd. Loop je mee, zondag 18 maart 11.30 uur na de morgendienst en de koffie in de Oosterkerk?

Tijd: zondag 18 maart , van 11:30 tot ongeveer 12:30 uur.  Plaats: vanaf de Oosterkerk . Opgave: Christa van Stappen: 4543230,  cvanstappen@kpnmail.nl.

Kloosterweekend:  16-18 maart 2018

Ook in 2018 is er weer een klooster weekend gepland. Dit jaar verblijven we in het Trappisten klooster Koningshoeven in Noord Brabant. Het thema voor dit weekend is “Schuld en vergeving”. Het gastenhuis telt een aantal eenvoudige, rookvrije eenpersoonskamers en individuele of gemeenschappelijke douches en toiletten. Voor mindervaliden zijn er speciale voorzieningen, zoals een lift en een invalidentoilet. De kernwaarden in dit klooster zijn stilte, soberheid, solidariteit.
Tijd:                                                   16 – 18 maart
Plaats:                                                Abdij Koningshoeven, Berkel Enschot (Noord-Brabant).
Kosten:                                              rond de € 145.00
Begeleiding / organisatie:               ds.Hans Tissink en Anneke van der Meulen
Informatie:                                       Anneke van der Meulen, 06-537201539
Opgave:                                            an.vandermeulen@planet.nl – voor 10 februari 2018.
Er kunnen maximaal 12 deelnemers mee.

Reageren is niet mogelijk