Vier de zondag op zolder

Voor jongeren van 12 tot ongeveer 17 jaar is er iedere eerste en derde zondag van de maand een speciale jeugddienst, op de tijd van de gewone kerkdienst. Deze bijeenkomsten worden geleid door een enthousiast team van ouders. Om 10.00 uur gaan de jongeren naar hun eigen ruimte  – de zolder – om daar op een eigentijdse wijze aan de slag te gaan met een Bijbelverhaal en een verwerking daarbij. De jongeren maken, als ze dat willen, wel het slot van de gewone kerkdienst mee.

Tijdens deze bijeenkomsten worden actuele thema’s besproken die op dat moment spelen in ‘hun’ wereld, veraf of juist heel dichtbij. Geprobeerd wordt om de jongeren tijdens de discussie, aan de hand van Bijbelverhalen, richting mee te geven in deze complexe wereld van internet, social media, wereldconflicten, ecologische uitdagingen en nog veel meer.

Reageren is niet mogelijk