Predikanten en jongerenwerker

De beroepskrachten van de Oosterkerkgemeente: predikanten en jongerenwerker.

ds. I. P. Epema (Iemke)

Wipstrikkerallee 191, 8025 AH  Zwolle

tel. (038) 454 23 66.

dsIemkeEpema@oosterkerk.nl

Wipstrik, Indische buurt, Pierik, wijk rond Oosterkerk, buitenwijkers Zwolle-Zuid. Voltijds verbonden aan onze gemeente. Vrije dag: vrijdag.

ds. E. Urban (Elly)

Prinses Julianastraat 13, 8019 AS  Zwolle

tel. 06 26 99 95 94.

dsEllyUrban@oosterkerk.nl

AA-landen, Dieze, Holtenbroek, Veerallee, Kamperpoort, binnenstad, schilderswijk en alle buitenwijkers (behalve Zwolle-Zuid). Voor 40 procent verbonden aan onze gemeente. Werkdagen: vrijdag en woensdag.

ds. N.A. Eygenraam (Nelleke)

Egelveld 22, 8017 LV  Zwolle

tel. (038) 452 52 23.

dominel@hetnet.nl

Wijk Assendorp (aanleunwoningen Achter de Hoven en het gebied tussen Assendorperstraat, Wethouder Alfrinklaan, Hortensiastraat en Oosterlaan). Verleent voor ongeveer 10 procent pastorale hulpdiensten. Haar vrije dag is vrijdag.

ds. J.T. Tissink (Hans)

Dantzigstraat 4, 8017 KN  Zwolle

tel. (038) 337 44 06.

jttissink@hetnet.nl

Wijk Assendorp (het gebied tussen Assendorperstraat, Deventerstraatweg, Hortensiastraat en Van der Laenstraat). Verleent voor ongeveer 10 procent pastorale hulpdiensten. Zijn vrije dag is zaterdag.

D.J. Steenbergen (Dirk-Jan)

Jongerenwerker (deeltijd).