Kerkgroet

Verschenen Kerkgroeten

Hieronder kunt u de Kerkgroet van de laatste maanden nog een keer inzien. Meestal kunt u al vrijdags de Kerkgroet voor de komende zondag hier inzien.

aprilmeijuni
16 + bijlage3
1520 Pinksteren17

Kerkgroet per e-mail

Indien u in het bezit bent van een emailadres, kunt u de Kerkgroet ook per email thuis krijgen. U ontvangt hem dan wekelijks vóór de betreffende zondag. Zo’n 240 gemeenteleden maken daar al gebruik van. Wat u daarvoor moet doen, is een email te sturen naar redactie@oosterkerk.nl met in de opdrachtregel “Kerkgroet”. U ontvangt dan de Kerkgroet in zowel een MSword-formaat als een Adobe Reader-formaat. Dit wordt gedaan omdat niet iedereen beschikt over dezelfde versie van MSword. Door Adobe Reader te downloaden (hier, gratis) is dat ongemak te voorkomen!

Heeft u vragen/opmerkingen over de Kerkgroet óf wilt u meewerken aan het maken van de Kerkgroet, bel dan Tim Krooneman, (038) 454 47 13

Kopij voor de Kerkgroet

Kopij voor de kerkgroet (maximaal 100 woorden) kunt u mailen naar: kerkgroet@oosterkerk.nl vóó’r donderdags 12.00 uur. De kerkgroetmaker van dienst bepaalt a.h.v. de opgestelde richtlijnen en beschikbare ruimte of een artikel wordt geplaatst.