Gemeentegroeigroep (GGG)

Een Gemeente Groei Groep (GGG) is een kleine groep mensen die iedere twee tot vier weken bij elkaar komt, bij iemand thuis. Samen gaan we in gesprek over geloof en delen alledaagse dingen.
In de GGG gaat het om groeien in geloof, gemeenschap, getal en getuigenis. Met elkaar gaat de groep op basis van een Bijbelgedeelte in gesprek over geloof. De GGG is ook: samen lief en leed delen, met elkaar bidden en soms met elkaar zingen.

Iedereen is welkom

Er zijn meerdere groepen die op verschillende dagen in de week bij elkaar komen. De GGG is een open groep. Iedereen is welkom. Ook mensen die geen band met de kerk hebben. Nieuwe (kerk)leden vinden door de GGG snel hun eigen weg in de gemeente. In de GGG ontmoeten we God én elkaar. De groep bestaat uit ongeveer 6-12 leden. Wordt de groep groter dan splitst de groep zich.

Jaarthema: Jezus. De meest besproken man uit de wereldgeschiedenis

Zijn leven was heftig; zijn dood nog veel heftiger.
En dan de berichten over zijn opstanding….
Al 2000 jaar zijn er miljoenen mensen die aan Hem twijfelen.
Al 2000 jaar zijn er miljoenen mensen die in Hem geloven.
Johannes was één van zijn eerste volgelingen.
Hij heeft het levensverhaal van Jezus beschreven.

Meer weten? Neem contact op met Harry Prins.
Telefoon 038 453 10 68. Mailen kan ook, hjp700@gmail.com

Reageren is niet mogelijk