Bijbelkring

Gewoon in een huiskamer op een middag of avond: elkaar vertellen wat je bezighoudt en via een Bijbeltekst verder in gesprek, bijvoorbeeld over hoe en wat je van God ervaart in je leven.
Mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en belangstellenden uit te nodigen. Er zijn groepen op verschillende dagen van de week; eens per maand of vaker, zoals de jongerengroepen. Andere groepen zijn gemengd of juist ouder; eventueel in een zorghuis: Arcadia en Zalné.
Een groep kan de Bijbeltekst van de zondag bespreken, zelf onderwerpen kiezen of gebruikmaken van het centrale gespreksmateriaal.
Wil jij/u eens zo’n groep meemaken? Informatie/aanmelden bij: Anne Marijke Zijlstra, tel. 4544488 of Harry Prins, tel. 4531068

Bijbelkring voor ouderen

Een gespreksgroep met een lange traditie, die geleid wordt door één van de drie predikanten.
We kijken terug op de dienst van de dag ervoor en lezen de tekst van de aankomende zondag. We horen iets over de achtergrond en praten met elkaar door over wat de tekst bij ons oproept.
Nieuwe mensen van harte welkom!
Deze kring vindt plaats elke tweede maandagmorgen van de maand in de Oosterkerk. Aanvang 10 uur. Voor vragen kunt u terecht bij één van de predikanten.

Reageren is niet mogelijk