Welkom: gemeenteavond ‘Heilige Huisjes’

Gemeenteavond project ‘Heilige Huisjes, ruimte voor het hart van de kerk’.

Het afgelopen jaar bent u geïnformeerd over dit project waarbij het gaat om de toekomst van de Protestantse Gemeente Zwolle (PGZ). Dit project heeft als aanleiding: het dalende aantal leden binnen de PGZ, dalende inkomsten en verminderd kerkbezoek. Prioriteit wordt gegeven aan het pastoraat, dus de uren die beschikbaar zijn voor predikantsplaatsen. Inmiddels zijn er veel stappen gezet en is door het projectteam een advies opgesteld. Dit advies zal gepresenteerd worden op donderdag 4 oktober Er is dan een gemeenteavond voor alle gemeenteleden van de PGZ in de Jeruzalemkerk, aanvang 19.30 uur. De avond begint met alle gemeenteleden in de kerkzaal. Na de presentatie en enkele verhelderingsvragen gaan de wijkkerkenraden met hun eigen gemeenteleden in afzonderlijke ruimtes verder in gesprek.

Het is een zeer belangrijke vergadering en de kerkenraad roept u op om hier in grote getale bij aanwezig te zijn. Uw inbreng is van groot belang!

Wilt u meer weten over het project: www.heiligehuisjeszwolle.